You are currently viewing Kreatív Debrecen

Kreatív Debrecen

Tisztelt Érintettek!

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önöket a “Kreatív Debrecen” információs napra, melyre 2019. június 27-én, csütörtökön délután 16 óra 30 perckor kerül sor a Nagyerdei Víztoronyban (4032 Debrecen, Pallagi út 7.)

A programunk azoknak a proaktív civil, non-profit szervezeteknek, kreatív csoportoknak, öntevékeny közösségeknek, alkotóknak, művészeknek, intézményeknek, társadalmi vállalkozásoknak szól, akik a kultúrában és a kreatív szektorokban vagy annak környékén tevékenykednek és szívesen tudnának meg első kézből többet arról, hogyan férhetnek hozzá a jövőben az Európai Unió célzott forrásaihoz.

Rendezvényünkön lehetőség nyílik a Kreatív Európa [Creative Europe] Program, valamint az Európa a Polgárokért [Europe For Citizens] Program jelenlegi és jövőbeni pályázati, támogatási lehetőségeit megismerni, azokkal kapcsolatban konkrét, személyre szabott tanácsokat kérni a Kreatív Európa Nonprofit Kft., valamint a Tempus Közalapítvány szakembereitől.

A rendezvény nyilvános, ingyenes és a fentieken túl szerény vendéglátással, valamint olyan kortárs kulturális kísérőprogrammal készülünk, amely a gyakorlatban is bemutatja, mi valósítható meg a Kreatív Európa Program erőforrásainak segítségével.

Kérjük, hogy a rendelkezésükre álló felületeiken és kapcsolati körükben is adjanak hírt az eseményről.

Engedelmükkel a jövő hét folyamán megküldjük a délután részletes programját és egy előregisztrációs ívet is.

Üdvözlettel és köszönettel:
Süli András
helyszíni koordinátor+36209739824

Info: 
Kreatív Európa Nonprofit Kft.
http://kultura.kreativeuropa.hu
http://www.kreativeuropa.hu